|
Tajemnice Polskiej Przyrody |
| Autor |
Wiadomość |
pieczara
Adam, bądź Wirus :]

|
Wysłany: 2006-03-01, 21:52 Tajemnice Polskiej Przyrody
|
|
|
Kupuję od poczatku istnienia Tajemnice Polskiej Przyrody. To dzięki, temu że adres Bociana był na okładce tu trafiłem. Uważam, że Tajemnice są bardzo ciekawe. Wile się dowiedziałem, o różnych zwierzakach. Naprzykład, ze istnieje coś takiego jak Zgłębiec Trzepiennikowiec, lub Wielbłądka
P.S. To już mój 100 post |
|
|
|
 |
Marfu

|
Wysłany: 2006-03-01, 21:59
|
|
|
Tak... A wiec - rzeczywiscie, mamy swoj udzial w tym przedsiewzieciu Sprawdzamy teksty, piszemy je (teraz to juz wiekszosc...). Poddajemy tez tematy tekstów, ktore potem piszemy. I cieszymy sie, że sie podoba!
Niestety, na pocztku nie byli podawani autorzy tekstów, ale od chyba 19 zeszytu juz beda. Zatem na razie mozna zgadywac, czy tekst jest nasz i kto pisal... |
_________________ Warszawski Oddział TP "Bocian" |
|
|
|
 |
pieczara

|
Wysłany: 2006-03-01, 22:04
|
|
|
| Fajnie ze jest to kolekcja pisana całkowicie w polsce. A nie jak niektóre,że tylko teksty sa tłumaczone. Najbardziej podoba mi się tytuł Koziróg Dębosz - bandyta pod ochroną. |
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2006-03-02, 20:00
|
|
|
| Można gdzieś zobaczyć link do treści kilku wydań żeby zdobyć ogląd o czym piszą ? |
|
|
|
 |
Marfu

|
Wysłany: 2006-03-02, 20:31
|
|
|
| Jedyny link jest taki: http://www.tajemnice.pl |
_________________ Warszawski Oddział TP "Bocian" |
|
|
|
 |
pieczara

|
Wysłany: 2006-03-03, 00:01
|
|
|
Niestety ta strona nie wiele ci powie, nie jest zbyt ciekawa. propnuję zakupić jakis numer (obecnie w kioskach są numery 15 i 10) i samemu sie przekonać. |
|
|
|
 |
|
|