Zamknięty przez: Basior 2007-02-09, 14:19 |
Gatunki Wilków |
| Autor |
Wiadomość |
P@tryk
|
Wysłany: 2007-01-27, 15:34
|
|
|
Już go nie lubie |
|
|
|
 |
Corvus
Corvus corax

|
|
|
|
 |
DarekŁ [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-01-27, 19:17
|
|
|
Patryk na pewno nie lubi mojego kolegi który jest gajowym. Patryk na pewno jest bardzo młodym przyrodnikiem więc trzeba go traktować z pewną dozą tolerancji. Swój post napisałem też pod wpływaem tego co przeczytałem wyżej, ale póżniej przeczytałem też inne posty P@tryka i trochę zrozumiałem . Ciekawi mnie ile ma lat??? Ja obstawiam na 11. |
|
|
|
 |
P@tryk
|
Wysłany: 2007-01-27, 20:22
|
|
|
Akurat nie zczeliłeś.Mam 13.A co do jednego wątku jestem jeszcze nowicjuszem w dziedzinie przyrody.Ale przecież na błędach sie człowiek uczy.Raz tak napisałem drugi już nie napisze |
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2007-01-28, 18:42
|
|
|
| P@tryk napisał/a: | Akurat nie zczeliłeś.Mam 13.A co do jednego wątku jestem jeszcze nowicjuszem w dziedzinie przyrody.Ale przecież na błędach sie człowiek uczy.Raz tak napisałem drugi już nie napisze |
Patryku, najpierw DUŻO czytaj, efekt będzie taki sam jak piszać bzdury i zbierając zasłużoną krytykę, a na pewno dużo przyjemniej |
|
|
|
 |
P@tryk
|
Wysłany: 2007-01-28, 20:14
|
|
|
| Zapamiętam.Ale trochu o przyrodzie wiem więc to nie można powiedzieć że nic nie wiem. |
|
|
|
 |
DarekŁ [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-01-28, 23:50
|
|
|
| Przepraszam Cię P@tryk za mój trochę żartobliwy post ale niespodziewałem się, że jesteś tak młodym użytkownikiem tego forum. |
|
|
|
 |
forestman
Zgórmysyn

|
Wysłany: 2007-01-29, 10:34
|
|
|
o witam kolege P@tryka - fajnie ze jakis krajan jest na forum (ja mieszkam w Bochni)
moze skoczymy kiedys w teren - ja gonie za sowami w Wisnicko-Lipnickim PK |
|
 |
forestman
Zgórmysyn

|
Wysłany: 2007-01-29, 10:52
|
|
|
| P@tryk napisał/a: | | wypuszczono watache wilków która ma wytępiać lisy |
skąd masz takie informacje??
ja moge sie dowiedziec czy to prawda u Wojewodzkiego Konserwatora Przyrody...
a wilki od wisnicza sa niedaleko - w beskidzie wyspowym. |
|
 |
Logan

|
Wysłany: 2007-01-29, 11:23
|
|
|
| forestman napisał/a: | | skąd masz takie informacje?? |
przeciez napisal, ze | P@tryk napisał/a: | | Z pewnych źródeł |
mysle, forestman, ze musimy uwazac w terenie bo jeszcze nas te wilcy zjedza
| forestman napisał/a: | | a wilki od wisnicza sa niedaleko - w beskidzie wyspowym. |
no, z 30-40 kilosow bedzie, pewnie w nocy podchodza az pod Wisnicz, porywaja niegrzecznych nastolatkow i wracaja w gory |
_________________ Łukasz Kajtoch
PRZYRODA ZIEM WIELICKO-LIMANOWSKICH
|
|
|
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2007-02-01, 01:38
|
|
|
| P@tryk napisał/a: | | wypuszczono watache wilków która ma wytępiać lisy. | ciekawe czyj to pomysł, bo naprawdę przedni
| P@tryk napisał/a: | | chodzi mi o kurniki | do kurników to chyba raczej lisy |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
Corvus
Corvus corax

|
|
|
|
 |
forestman
Zgórmysyn

|
Wysłany: 2007-02-01, 10:50
|
|
|
wlasnie jest mlody, niedoswiadczony ale gadalem z nim zeby w teren chodzil z lornetka i atlasami ptakow i roslin i sie uczyl...zeby czytal forum to sie wiele rzeczy dowie.
tak z buta dokuczac komus to niezbyt fajnie i sie moze zniechecic. |
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2007-02-01, 16:52
|
|
|
| Corvus napisał/a: | | to akurat już zoatało skomentowane przeze mnie. i prawie w identyczny sposób | no właśnie nie doczytałem , spoko już nie będę - młodość ma przecież swoje prawa, tylko szkoda, że ktoś młodemu obiecującemu przyrodnikowi takie bzdury do głowy ładuje ( to raczej jego powinno się zganić ) |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-01, 18:11
|
|
|
kurde ludzie ale wy jesteście niemili ... ile macie lat, żeby nabijać się z czyjejś nie wiedzy... już przecież było trochę na ten temat... przecież chłopak ma dopiero 13 lat! i tylko chciał się podzielić informacjami, a wy tak na niego najeżdżacie ... dla mnie to jest żałosne... |
|
|
|
 |
|
|