|
Ochrona przyrody w lasach - płyty |
| Autor |
Wiadomość |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2007-12-21, 11:41 Ochrona przyrody w lasach - płyty
|
|
|
Witajcie!
Mam pytanie nt wspomnianych w tytule płytek. Miały być one wysłane do osób, które partycypowały w ich tworzeniu, a póki co w skrzynce pocztowej u mnie pusto. Pytam dlatego, że np Koledzy - For i PioSu już po 3 komplety otrzymali (i to dość dawno - Paweł bodajże jakieś dwa tygodnie temu, Piotrek parę dni później). Z uwagi na powyższe mam dwa pytanka:
pierwsze: Dlaczego zostałem pominięty?
drugie: Czy (i kiedy) owe "niedociągniecie" ma szansę być naprawione?
pozdrawiam, tomek |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2007-12-21, 17:22
|
|
|
| green power napisał/a: | | Czy (i kiedy) owe "niedociągniecie" ma szansę być naprawione? |
green nie dostałeś?! Łau, to rzeczywiście niedociągnięcie. Zaraz po Świętach wyślemy! |
_________________ TP Bocian
 |
|
|
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2008-01-28, 22:56
|
|
|
Co prawda na raty i z opóźnieniem , ale wszystkie komplety już dotarły. Temat można zamknąć. |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
|
|