|
Nieszczęsny licencjat |
| Autor |
Wiadomość |
sęp wędrowny
|
Wysłany: 2006-03-05, 23:20 Nieszczęsny licencjat
|
|
|
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich osób dobrej woli i nie tylko. Piszę pracę licencjacką o puszczykach w Warszawie, która początkowo miała być bardziej doświadczalna niż opisowa, niestety wychodzi inaczej, ponieważ jak się bardzo chce coś znaleźć, to jakoś nie wychodzi. Dlatego byłabym niezmiernie wdzięczna jeżeli ktoś ma i zgodziłby się użyczyć mi do tej pracy kilku zdjęć puszczyka, a także za informacje odnośnie liczby młodych zaobserwowanych w tym roku, gdyż temat pracy obejmuje też sukces lęgowy. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego podania |
|
|
|
 |
Laura

|
Wysłany: 2006-03-05, 23:28
|
|
|
Chyba musisz poczekac do jutra, Sęp
...jest bardzo późno i nikogo nie ma,
a ja ...niestety... nie umiem Ci pomóc. |
_________________ Różnorodność form życia to nasza polisa ubezpieczeniowa. Zależą od niej warunki podtrzymujące byt i samo nasze istnienie
 |
|
|
|
 |
Basior
|
Wysłany: 2006-03-06, 00:14
|
|
|
| A gdzie sęp piszesz tą pracę? Na SGGW jest minimum jedna osoba, która zbiera takie i nie tylko takie informacje o puszczyku w Wawie i okolicy. Jutro wieczorkiem wysle Ci namiary meilem, bo juz zasypiam. |
_________________ www.ussuri.pl |
|
|
|
 |
sęp wędrowny
|
Wysłany: 2006-03-06, 19:30
|
|
|
| Bede wdzięczna, tylko obawiam się, że wiem o kogo chodzi i moja prośba wynika z tego, że niekoniecznie potrafię dogadać się z tą osobą... |
|
|
|
 |
|
|