Przesunięty przez: Marfu 2006-09-18, 12:47 |
Albinos... |
| Autor |
Wiadomość |
Marfu

|
Wysłany: 2006-02-18, 11:33 Albinos...
|
|
|
A co tam, pomeczcie sie...
Gdzies za dwa tygodnie odpowiem. Nietoperz krajowy. Najlepiej napisac, czemu taki a nie inny gatunek...
Albinos.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 253 raz(y) 78,42 KB |
|
_________________ Warszawski Oddział TP "Bocian" |
|
|
|
 |
Batman

|
Wysłany: 2006-02-20, 15:03
|
|
|
| Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
 |
mixer
Mateusz

|
Wysłany: 2006-03-06, 14:53
|
|
|
| Było by łatwiej gdyby było widać pyszczek |
_________________ Najtrudniej jest na końcu miesiąca, zwłaszcza przez ostatnie 30 dni
"Wszystko, co dobre, jest drogie, nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie"
 |
|
|
|
 |
kinga
Kuta
|
Wysłany: 2007-02-26, 16:03
|
|
|
trudno stwierdzic potym zdjeciu jest na nim za malo wyraznych szczegolow ale wydaje mi sie ze moze to byc Nocek Brandta (Myotis brandti) to jeden z najmniejszych krajowych gatunkow,futerko ma brazowe z jasniejszymi końcowkami, w kolorze zmienne. moze to byc tez Nocek wąsatek (Myotis mystacinus) bo oba gatunki sa trudne do rozróznienia. W polsce stwierdzane byly w calym kraju. kochany jest ten netoperek:) |
|
|
|
 |
Batman

|
Wysłany: 2007-02-26, 17:59
|
|
|
ta: | Marfu napisał/a: | | Gdzies za dwa tygodnie odpowiem |
skad mi ten rudy przyszedl do lba to ja nie wiem, przeca jak sie patrzy to duzy, ale.... |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
 |
Batman

|
Wysłany: 2007-06-17, 16:49
|
|
|
Dobra Marfu, co to jest?? Tylko nie pisz ze tego nie wie nikt |
|
|
|
 |
|
|