|
Wyjazdy i wycieczki w teren grupy siedleckiej... |
| Autor |
Wiadomość |
Cephalanthera
rubra....

|
Wysłany: 2006-01-14, 22:26 Wyjazdy i wycieczki w teren grupy siedleckiej...
|
|
|
Proponuję założyć taki temat, aby zainteresowane osoby mogły informować się o wypadach w teren w okoicach Siedlec. Sam często bym się gdzieś wybrał, i później okazuje się że taki Corvus albo Mirek akurat byli a ja o tym nie wiedziałem. Może więc informujmy się nawzajem o tego typu wypadach? |
_________________ To jest mój świat....
 |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2006-01-14, 23:01
|
|
|
| Bardzo dobry pomysł. Ja to chyba dopiero wypadnę w teren z energetykami na wieszanie budek pustułkowych, ale terminu nie znam, bo nie ode mnie on zależy! |
_________________ TP Bocian
 |
|
|
|
 |
Corvus
Corvus corax

|
|
|
|
 |
Cephalanthera
rubra....

|
Wysłany: 2006-01-18, 18:40
|
|
|
| Chciałbym w sobotę się gdzieś wybrać. 4-5 godzinek, może do Jaty. Ale jestem otwarty na inne propozycje... |
 |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2006-01-18, 19:13
|
|
|
| Cephalanthera napisał/a: | | Chciałbym w sobotę się gdzieś wybrać |
Ta sobota odpada - wizyta duszpasterska u mnie... natomiast w przyszłym tygodniu planowane są wyjazdy na wieszanie budek pustułkowych z energetykami, m.in. nad Bug. O ile pogoda nie pokrzyżuje planów! |
 |
|
|
|
 |
Cephalanthera
rubra....

|
Wysłany: 2006-01-18, 19:53
|
|
|
| Mirek napisał/a: | | natomiast w przyszłym tygodniu planowane są wyjazdy na wieszanie budek pustułkowych z energetykami, m.in. nad Bug |
Ok. w każdym razie daj znać jak będziesz znał jakieś szczegóły. Może się załapię. |
 |
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2006-01-22, 20:19
|
|
|
A w przyszłą niedzielę (29.01) Mirek lub Jemi planujecie jakiś wypad nad Bug? Dzisiaj byliśmy nad Narwią ale chętnie bym zobaczył co np. w Mołożewie plus wycieczka do lasu...
Jeśli będziesz Mirek mógł w sobotę lub niedzielę to daj znać, podjechałbym do Ciebie. Z tym że na pewno czy będę mógł będę wiedział we czwartek. |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2006-01-22, 20:29
|
|
|
| Szybszy napisał/a: | | Dzisiaj byliśmy nad Narwią ale chętnie bym zobaczył co np. w Mołożewie plus wycieczka do lasu... |
Obawiam się, że w Mołożewie po takich temperaturach jak obecnie nie będzie co oglądać - rzeka będzie cała skuta lodem! A do lasu na ptaszki wszędzie można iść - nawet w okolicach Łosic! Np. koło Woźnik jest fajny las o zróżnicowanym charakterze. Wszystkie gatunki sikor, raniuszki i coś tam jeszcze można spotkać... |
 |
|
|
|
 |
Cephalanthera
rubra....

|
Wysłany: 2006-05-30, 20:24
|
|
|
| Wybieram się jutro 30.05 do rezerwatu Dąbrowy Seroczyńskie. Ma ktoś chęć jechać? |
 |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2006-05-30, 20:58
|
|
|
| Cephalanthera napisał/a: | | Ma ktoś chęć jechać? |
Ja jadę, ale w przeciwnym kierunku i niezupełnie w teren. Ale na jutro zapowiadają ulewne deszcze na wschodzie! Chyba, że jedziesz na grzyby |
 |
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2006-07-06, 16:56
|
|
|
| Jeśli szkolenie prac wysokościowych zakończy się w sobotę to ja pisałbym się na jakiś wypad w niedzielę w okolice Warszawy lub Siedlec. Oferuję transport oczywiście. |
|
|
|
 |
Cephalanthera
rubra....

|
Wysłany: 2007-02-21, 22:07
|
|
|
| Hej - wybrał by się ktoś w sobotę gdzieś w teren (może nad Bug albo w jakieś lasy)? |
 |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2007-02-22, 00:04
|
|
|
| Cephalanthera napisał/a: | | Hej - wybrał by się ktoś w sobotę gdzieś w teren (może nad Bug albo w jakieś lasy)? |
W sobotę mamy zebranie! |
 |
|
|
|
 |
Cephalanthera
rubra....

|
Wysłany: 2007-02-22, 07:17
|