|
Powitania |
| Autor |
Wiadomość |
Batman

|
Wysłany: 2007-02-09, 18:18
|
|
|
| forestman napisał/a: | | to wydzial lesny AR w Krakowie |
Mowisz tak bos w Poznaniu nie byl |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
 |
Kalina

|
Wysłany: 2007-02-10, 02:12
|
|
|
| forestman napisał/a: | | Małopolska rosnie w sile na forum |
a pewnie
No to ja się przywitam na dobry początek :] ...właściwie to nie wiem dlaczego dopiero teraz zalogowałam się na Forum Przyrodnicze „Bocian” ...część osób już znam z Forum Przyroda
...a wszystko zaczęło się od praktyk u Fora(Forestmena) i PioSu...
Witam więc wszystkich serdecznie i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
litoria

|
Wysłany: 2007-02-10, 16:21
|
|
|
| Witaj Kalina - ładne imię obrałaś sobie |
|
|
|
 |
forestman
Zgórmysyn

|
Wysłany: 2007-02-13, 12:50
|
|
|
czesc Kalinka superek zes tu trafiła |
|
 |
Bociania Niania

|
Wysłany: 2007-03-16, 10:31
|
|
|
Witam serdecznie wsyztskich użytkowników forum ,,bocian,,
Mam na imie Kasia. Przeznam od razu bez bicia iż mam 12 lat, więc prosze o szczyptę cierpliwści i wyrozumiałości . Kocham bociany , pochodzę ze Śląskiego i na placu posiadam 2 gniazda bocianie, które co roku są zamieszkiwane przez te same pary bocianów. Bardzo się cieszę , że trafiłam na to forum, ponieważ nei spodziewałam sie że jest tu tak miło i przyjemnia, a ta atmosfera jest tak sympatyczna że od razu wchodząc na to forum po raz pierwszy po logowaniu uśmiechnęłam się. Mam nadzieję że nie będziecie miec nic przeciwko temu iż chyba jestem tu najmłodsza. Noszę również zieloną wstążkę jak prawie co 5 polak. Jetsem przeciwko drodze przez Rospude, i chyba po tym widać, że bardzo lubie ziwerzęta, bo posiadam ich jeszcze kilka na placu, m.in. bażanty , kury czubatki, kury hamburskie, kury towarowe , kaczki francuskie(piżmowe) .
Jeszcze raz serdecznie witam i mam nadzieję że będzie mi sie tu miło pisało posty bo bardzo o tym marze.
Pozdrawiam |
_________________ STOP TRASIE PRZEZ DOLINE ROSPUDY
 |
|
|
|
 |
Tekla
|
Wysłany: 2007-03-16, 12:10
|
|
|
właśnie sie zorientowałam, że jeszcze się nie witałam, chociaż już chwilę tu jestem. także witam wszystkich których już znam i tych, których dopiero poznam pozdrawiam |
_________________ Aśka |
|
|
|
 |
forestman
Zgórmysyn

|
Wysłany: 2007-03-16, 12:14
|
|
|
| Batman napisał/a: | | Mowisz tak bos w Poznaniu nie byl |
jak studenci z krakowa wylatuja to ida do poznania a dziekan im zaleca 24 godzinne ogladanie TV przez 2 tygodnie zeby poziomu nie zawyzali
poza tym stary giertych jest tam profesorem dendrologii a to juz nie powod do chwaly |
|
 |
irbis

|
Wysłany: 2007-03-16, 19:53
|
|
|
Witamy obie panie. Powiew młodości mile widziany jest. Bardzo liczne sympatyczne grono tutejszych forumowiczów gwarantuje nie jeden uśmiech. Osobiście świetnie tu odpoczywam (z przyjemnością resetuję się po stresach w pracy). Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2007-03-17, 06:45
|
|
|
| Bociania Niania napisał/a: | | Bardzo się cieszę , że trafiłam na to forum, ponieważ nie spodziewałam się że jest tu tak miło |
| Tekla napisał/a: | | właśnie sie zorientowałam, że jeszcze się nie witałam, chociaż już chwilę tu jestem. |
Ach witamy witamy bardzo serdecznie obie Panie i zapraszamy do dyskusji i dzielenia się swoimi obserwacjami przyrodniczymi. |
_________________ TP Bocian
 |
|
|
|
 |
Bociania Niania

|
Wysłany: 2007-03-17, 08:50
|
|
|
hahah dzięki |
 |
|
|
|
 |
ZaP
Harris user

|
Wysłany: 2007-03-17, 13:57
|
|
|
a skąd wiesz że co roku są to te same bociany ??
ZaP |
_________________ --
http://drapole.pl |
|
|
|
 |
irbis

|
Wysłany: 2007-03-17, 17:51
|
|
|
pewnie reagują na nadane im imiona i jedzą z ręki a może mają znaki szczególne |
|
|
|
 |
ZaP
Harris user

|
Wysłany: 2007-03-17, 18:32
|
|
|
maja czerwone nogi i dzioby
ZaP |
_________________ --
http://drapole.pl |
|
|
|
 |
Bociania Niania

|
Wysłany: 2007-03-17, 18:55
|
|
|
ZaP wiemy , bo samica jest o dziwo z czarną plamką na szyi a samiec na rane na nodze , która jakoś dziwnie zczarniała, i w tym cale heppy |
 |
|
|
|
 |
irbis

|
Wysłany: 2007-03-17, 19:01
|
|
|
no proszę jakiego mam nosa: a jednak znaki szczególne , oby podobnie ten sam nos namierzył szóstkę w dzisiejszym totku |
|
|
|
 |
|
|