|
Poszukuję namiarów na nocleg w Nasiłowie |
| Autor |
Wiadomość |
M. Rakociński
WNoZ UŚ

|
Wysłany: 2006-08-03, 14:23 Poszukuję namiarów na nocleg w Nasiłowie
|
|
|
Poszukuję namiarów na nocleg w Nasiłowie najlepiej w pobliżu nieczynnego kamieniołomu oczywiście fajnie by było jakby były w miarę przystępne ceny, może być także pole namiotowe chociaż nie widziałem nigdzie zaznaczonego na mapie; generalnie zależy mi, żeby to było właśnie z tej strony Wisły, bo kiedyś jak byliśmy na polu namiotowym w Kazimierzu to prom nie kursował ponieważ był za niski poziom wody (teraz pewnie wygląda to podobnie)
generalnie wybieram się tam pod koniec sierpnia lub na początku września
niestety w internecie znalazłem tylko noclegi w Janowcu a jest kawałek do Nasiłowa, no ale jeżeli nic się nie znajdzie to będzie trzeba spacerować do kamieniołomu |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2006-08-03, 16:04
|
|
|
ja Ci nie pomogę |
_________________ TP Bocian
 |
|
|
|
 |
M. Rakociński
WNoZ UŚ

|
Wysłany: 2006-08-03, 17:06
|
|
|
szukałem w internecie i niestety nic nie znalazłem |
_________________ God Is An Astronaut |
|
|
|
 |
zjelon

|
Wysłany: 2006-08-04, 14:50
|
|
|
| Pakuj Michał manatki a na miejscu koniec języka za przewodnika i na pewno się coś znajdzie. Tak wycyrkluj przyjazd, co by od rana mieć pole do popisu w szukaniu. |
_________________ pozdrawiam Zbyszek
http://republika.pl/zjelon |
|
|
|
 |
M. Rakociński
WNoZ UŚ

|
Wysłany: 2006-08-04, 15:01
|
|
|
no wiesz Zbyszek, ale gorzej będzie jak zamiast na szukaniu skamieniałości pierwszy dzień spędzę na szukaniu noclegu |
_________________ God Is An Astronaut |
|
|
|
 |
zjelon

|
Wysłany: 2006-08-04, 19:02
|
|
|
| Pewnie, że każdego dnia szkoda, ale nie będzie tak źle z noclegiem, teraz większość gospodarzy jakąś noclegownią się para. Dwa lata temu, co prawda w Kazimierzu i Bochotnicy kotwiczyłem, ale z kwaterami nie było żadnego problemu. |
_________________ pozdrawiam Zbyszek
http://republika.pl/zjelon |
|
|
|
 |
Basior
|
Wysłany: 2006-08-05, 21:53
|
|
|
| Też kiedys szukałem noclegów w okolicy, w sieci znalazlem tylko w Janowcu (w dworku obok zamku) miło ale drogo. Natomiast buszując po tamtejszych zakamarkach widziałem gospodarstwo agroturystyczne przy szosie z Góry Puławskiej do Janowca, gdzies tak w połowie drogi chyba. Ale o tej porze roku polecam poprostu namiocik nad Wisłą... w weekendy to trzeba się pospieszyc aby równe miejsce znaleźć pod namiot , taka konkurencja ze strony wędkarzy. Ewentualnie kawałek trawnika u gospodarzy. Z tych kwater korzystałem tylko zimą. Miłego pobytu. |
_________________ www.ussuri.pl |
|
|
|
 |
M. Rakociński
WNoZ UŚ

|
Wysłany: 2006-08-06, 11:24
|
|
|