Muzyka |
Autor |
Wiadomość |
Batman

|
Wysłany: 2006-06-23, 11:55 Muzyka
|
|
|
http://ziza.ru/2006/05/17...ic-tandula.html
Ostatnio slucham tego namietnie, nie wiem czemu pewna osobka nazywa to "wielki poor" ale jest super - umila czas mam prosbe, jesli ma ktos cos podobnego, to bede wdzieczny za linka. tu, albo na maila |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
 |
mixer
Mateusz

|
|
|
|
 |
Corvus
Corvus corax

|
|
|
|
 |
mixer
Mateusz

|
Wysłany: 2006-06-24, 12:52
|
|
|
Chyba się uzależniłem od tej pioseneczki
P.S. Batman zadowolonyś z moich linków |
_________________ Najtrudniej jest na końcu miesiąca, zwłaszcza przez ostatnie 30 dni
"Wszystko, co dobre, jest drogie, nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie"
 |
|
|
|
 |
Beata
Gorzów n/Wartą

|
|
|
|
 |
Batman

|
Wysłany: 2006-06-26, 12:39
|
|
|
Wszystkim Wam bardzo dziekuje jest super |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
 |
lord haos
Zbychu

|
Wysłany: 2006-07-06, 22:29
|
|
|
www.romanro.art.pl
A ja polecam w tym wykonaniu szanty i nie tylko. Teraz cały czs tego słucham, również z tego powodu, że w sobote na mazury się udaje... |
_________________ Nic nie przeraża weterynarza! |
|
|
|
 |
kasiorek

|
Wysłany: 2006-07-27, 21:00
|
|
|
a ja ostatnio slucham zespolu siddharta. Pochodza oni ze Słowenii, ale bardzo fajna muzyke mają. Polecam tym, ktorzy lubia rocka i nie tylko.. slowem - muzyka dla wszystkich:) |
|
|
|
 |
jolanta
|
|
|
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2006-08-07, 14:14
|
|
|
jolanta napisał/a: | www.nasza5.kk.com.pl/granda.htm | świetne przypomniały mi sie czasy szkolnej ławy ehh... kiedy Psorka na polskim zawsze pytała..."grudzień" ( czemu do tej pory nie wiem ) |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
Pełek
Jakub Pełka

|
Wysłany: 2006-08-07, 15:58
|
|
|
a ma ktoś jakies inne kawałki tego fińskiego zespołu? Ten znam dość dobrze, ale jakby kto miał więcej - prose dajcie znać!! |
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" R.Kipling
Zdjęcia lotnicze małych obszarów - www.gisproject.pl |
|
|
|
 |
ZaP
Harris user

|
|
|
|
 |
ZaP
Harris user

|
Wysłany: 2006-08-07, 18:47
|
|
|
teraz objaśnienie do textu:
wali - bardzo silna termika - czyli na maxa w górę pod chmurątak że wyrywa z uprzęży
wypiął się - wyczepił się z wyciągarki
kominek - komin termiczny wytworzony na skutek różnicy temperatur - aby termika była dobra do latania (dotyczy to także ptaków szybujących) różnica temperatur powinna wynosić co najmniej 1 stopień C na każde 100m w górę
ZaP co często z bocianami i myszakami w tych samych kominach kręcił.. |
_________________ --
http://drapole.pl |
|
|
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2006-08-07, 20:55
|
|
|
Pelek napisał/a: | a ma ktoś jakies inne kawałki tego fińskiego zespołu? | cos by sie znalazło, ale niestety nie sa one tak zajaffkowe jak powyższy ...raczej bardziej melancholijne |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
|
|
|
 |
|