Kuluary - Niesprawiedliwość ze strony moderatora!
TB - 2010-12-19, 16:38 Temat postu: Niesprawiedliwość ze strony moderatora! Witam serdecznie
Korzystając z poniższego "prawa" pozwolę sobię założyć ten temat
| Cytat: | Czy jest możliwość reklamacji?
Jeżeli uważasz, że niesłusznie dostałeś ostrzeżenie zawsze możesz spróbować się odwołać. Prawie na każdym forum jest miejsce gdzie rozmawia się na tematy dotyczące spraw forum. |
Otóż od użytkownika tego zacnego forum - Forestman-a uzyskałem brzydki napis o nazwie - ostrzeżenie z następującym opisie
"za zmyślanie na privach o wystepowaniu urala w okolicach Ketrzya bez zadnych dowodów ze swojej strony"
Nim przejdę do twardych dowodów, chciałbym zaznaczyć, że nie ma takiej miejscowości jak - Ketrzya
"Dowody" :
1. Cytat z ksiazki "metody badan i ochrony sów"; strona 132 - | Cytat: | | " Obecnie pewne wydają się lęgi nad jeziorem Oświn k. miejscowości Bajory Wielkie,gdzie w latach 200 wielokrotnie widziano i słyszano w okresie legowym jednego lub dwa osobniki" |
2. Czwarta strona -> http://olsztyn.rdos.gov.p...a_warminska.pdf
3. W jednej z Krasek(2005/06?) wydawanych prze TPB była kolejna wzmianka o wyst. urala nad oświnem (przy opisie akcji cięcia głogów).
4. A poza tym, nie każde stanowisko musi być znane na całą Polske i przez Forestman-a
Pozdrawiam i proszę o właściwą reakcje, gdyż jeżeli ja jestem w błędzie to tak samo osoby piszące powyższe dokumenty!
forestman - 2010-12-23, 09:30
userze TB zmieniłem ci treść warna - zadowolony
TB - 2010-12-23, 10:48
| forestman napisał/a: | | zmieniłem ci treść |
No cóż, nadal jest to obrażanie mnie, a na dodatek jest to wyrwane z kontekstu.
I jeszcze jedno - jeżeli uważasz, że 20km to za dużo, aby mówić o sąsiedztwie Oświna to słów mi braknie....
ps. Masz może jakieś kompleksy? Jeżeli nie umiesz wyczuć sarkazmu z kilometra.
forestman - 2010-12-23, 11:04
młodzieńcze warna ci podtrzymuje i póki co bedzie długo wisiał.
zawsze możesz zwrócić się do admina o zdjęcie warna...
ale na szczescie zrzuty ekranu z korespondencją twoją zachowam :>
a kompleksy lubię zwłaszcza leśne
niesprawiedliwy forestman
krotom - 2010-12-24, 09:27
TB, fakt że nie zaglądam tu często ale z tego co czytam to już od dawna odbieram Cię jako forumowego trolla
Ciesz się chłopaku że jeszcze możesz pisać
P.S. | TB napisał/a: | | [...]Jeżeli nie umiesz wyczuć sarkazmu z kilometra. |
jak głosi internetowa księga
| Cytat: | | [...]Komponentami sarkazmu są: zjadliwość, uszczypliwość, gorycz. O ile ironia w pewnych sytuacjach może być wyrazem życzliwości, czułości (Mój ty bohaterze; Ach, ty gamoniu), o tyle wypowiedzi sarkastyczne obciążone są negatywnym ładunkiem emocjonalnym.[...] | sam sobie odpowiedziałeś za co otrzymałeś tego łorna.
TB - 2010-12-25, 15:14
| forestman napisał/a: | kompleksy lubię zwłaszcza leśne |
co innego je lubić, a co innego je mieć - i tu się kłania brak zrozumiałości tekstu drogi forestman-ie
| krotom napisał/a: | dawna odbieram Cię jako forumowego trolla |
Hadko mi to słyszeć, jeno prawda jest inna
Ps. Forestman - długo Ci to zajęło, ale w końcu coś mającego ręce i nogi, jak i podstawy do wydania warna, napisałeś Grunt to mieć za co się złapać (bo "przyczepić się" może zostać uznane jako synonim wulgaryzmu)!
Robert M. - 2010-12-28, 18:10
Życie jest niesprawiedliwe! A Ty zamiast wziąć to na klatę to piszesz kolejne posty i w których wypowiadasz się krytycznie o administracji a "Admin ma zawszę rację" Ostrzeżenie po jakimś czasie by zniknęło, a tak zbierasz sobie na kolejne co skutkować będzie niemożnością pisania na forum
Więc trochę pokory i Cierpliwości życzę Ci na ten nowy rok!
TB - 2010-12-28, 20:58
| Robert M. napisał/a: | | wypowiadasz się krytycznie o administracji a "Admin ma zawszę rację" |
Ciekawe...po primo - gdzie ja się krytycznie wypowiedziałem nt. ADMINISTRACJI? Napisałem i podtrzymuje swoje zdanie nt. Forestmana i tyle. Chyba jeden moderator nie jest całą administracją.
po sekundo - gdzie napisałem kolejne posty odnośnie tej sprawy?
a po tertio - co innego jest "brać na klatę", a czym innym jest godzenie się z jawnym kłamstwem (ural). Forestman zmienił treść swojego worna i koniec tematy. Ja przynajmniej do tego tematu nie mam zamiary wracać
Tak na marginesie - przeszukałem wszelakie domowe, jak i internetowe słowniki i we wszystkich słowo "w@izdu zostało uznane za wulgaryzm. Gdyby choć w jednym źródle było by napisane coś mówiącego o mej niewinnie, na pewno bym się upomniał. Ale jeżeli wszystkie niezależne źródła uważają to za wulgaryzm, to dla mnie koniec tematu.
I specjalnie dla Ciebie Robercie -
Bije się w pierś, a jak trzeba będzie to wedle staropolskiego zwyczaju wejdę pod stół i odszczekam "brzydkie słowo" Pasuje ?
Alcedo - 2010-12-29, 22:58
| TB napisał/a: | | forestman napisał/a: | kompleksy lubię zwłaszcza leśne |
co innego je lubić, a co innego je mieć - i tu się kłania brak zrozumiałości tekstu drogi forestman-ie
| popłakałem się
Pogody ducha na nowy rok życzę, trzymaj poziom TB.. świetnie poprawiasz humor
TB - 2010-12-29, 23:00
| Alcedo napisał/a: | świetnie poprawiasz humor |
I ot dałeś mi zagadkę na cały 2011 rok A na marginesie - cała przyjemność po mojej stronie.
|
|
|