|
Forum Przyrodnicze "BOCIAN"
Wszystko związane z przyrodą
|
Obóz nad Bugiem 2010 |
Autor |
Wiadomość |
xhardcorex
|
Wysłany: 2010-08-28, 17:29
|
|
|
Nazwij Dominiku rzecz po imieniu.. przez opieszałość urzędniczą
Może po 20.09 zrobimy jakiś wypad w kameralnym gronie z kosami spalinowymi atakując podrosty zanim wystrzelą w górę |
|
|
|
|
Dominik
|
Wysłany: 2010-08-28, 17:37
|
|
|
Między innymi, ale także brak czasu. Przygotowuje wniosek na duzy projekt do CKPŚ i mam w zwiazku z tym duzo roboty przy kompie. Wniosek trzeba zlozyc do 20 wrzesnia (zmienił się termin), a zostało jeszcze sporo pisania, liczenia itp. Nie moge pozwolic sobie teraz na tydzien przerwny, a niestety Adama i Moniki tez nie bedzie (przygotowuja przetarg i drugi wniosek do CKPS). Chłopaki z Siedlec w poniedziałek jadą na tydzien do Izraela. Tak wiec nie ma nikogo kto moglby pokierowac pracami. |
_________________ Dominik Krupiński
TP "Bocian" |
|
|
|
|
Basior
|
Wysłany: 2010-08-28, 18:59
|
|
|
No tak, teraz RDOŚ ma roczek na wydanie zezwolenia na wycinke w rezerwacie, może zdążą? W końcu to chyba oni odpowiadają za realizację planu ochrony rezerwatu "Kózki" i chyba narazie jedynym ich działaniem bylo wydawanie tych zezwoleń dla nas, a robote robiło TP Bocian za friko.
Ale skoro obóz odwołany, a niektórzy z okolic stolicy rezerwowali sobie na ten okres wolny czas to zapraszamy na Kraśniczą Wolę, jest tam masa roboty Janek juz potwierdził swój udział, ja bede wpadał jak sie da, transportem sprzętu i ludzi zajmie sie Robert P. z dawnej brygady 3R. Chętni niech sie do mnie zgłaszają, poza Jankiem co najmniej jeszcze 2 mieszkańców Grodziska będzie pomagać w pracach. Koleżanki z CMOKa tez zapraszamy, na stawach masa ciekawych roślinek jest! |
_________________ www.ussuri.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
| |
|