TP BOCIAN - Obóz nad Bugiem 2006
Alcedo - 2006-07-24, 15:04
Donio, jedyne co mam fajne na tej fotce to włosy
ahhhh szkoda ze nie zrobiliście wcześniej obozu
Liduśka - przepraszam
Mirek - 2006-07-24, 16:15
Batman napisał/a: | Na mnie przeca swiat sie nie koncy |
Ech, Batman, stwarzasz niepowtarzalną atmosferę!
Batman - 2006-07-24, 16:20
Mirek napisał/a: | Ehhh, Batman, stwarzasz niepowtarzalną atmosferę! |
No i wole zeby tak zostalo.
Judy - 2006-07-26, 20:41
Też postaram się przyjechać, choć nie wiem, czy na cały obóz.
Jak mogłabym nie spotkać Was wszystkich w wakacje
albifrons - 2006-07-26, 23:56
Ala nie będzie, Batman się waha... To niby kto ma zapewnić rozrywkę na obozie, hę
Alcedo - 2006-07-27, 06:19
albifrons napisał/a: | To niby kto ma zapewnić rozrywkę na obozie, hę | buehehe, będziesz miał mase roboty
Batman - 2006-07-27, 11:03
albifrons napisał/a: | To niby kto ma zapewnić rozrywkę na obozie, hę |
Wiesz jak sie to robi, wiec do dziela
Liduśka - 2006-08-04, 10:30
Niestety ja oraz mój QX110 (Endriu) też musimy postawić ten wyjazd pod znakiem zapytania.Trochę się pozmieniało w ostatnich dniach i podejżewam, że nie pojedziemy.
Dominik - 2006-08-10, 20:12
Nie no Lidka, kto bedzie pił ze mna soczek wisniowy z Tropików! Musisz byc!
Dzisiaj bylem w Kozkach i rozejrzalem sie za miejscem na obozowisko. Rozbijemy sie niedaleko rezerwatu. Miejsce jesy fajne, jest sporo miejsca na rozstawienie namiotów, blisko do wody, jest łagodne zejscie z piaszczystym brzegiem do rzeki. Lokalizcje miejsca zaznaczyłem czerwona kropką. Zielonymi kropkami zaznaczyłem granice rezerwatu w ktorym bedziuemuy odkrzaczac murawy. Przypominam w Kozkach spotykamy sie 21 sierpnia (poniedzialek). Zaczbniemy jak zwykle ogniskiem o godz. 18:00. Polecam przyjechac wczesniej, tak zeby miec czas na rostawienie namiotu. No chyba ze ktos lubi roztawiac namiot po ciemku
Jak dojechac do Kózek.
Z Siedlec - jechac na Łosice, nastepnie na Platerów, Sarnaki i Siemiatycze (trasa na Białystok). Kózki to mała wies połozona ok 10 km na N od Sarnak. Jak bedziecie juz w Kozkach to skrecacie w prawo (wjezdzacie na droge na Mierzwice - po lewej stronie jest sklep), po przejechaniu 50 m skrecacie w lewo. Jedziecie 800 m w kierunku Bugu piaszczysta droga i jestescie na miejscu. Jak zobaczycie rosnace topole to jestescie na miejscu.
Z Warszawy (trasa E-2). Jedziecie na Siedlce, pozniej Międzyrzec Podlaski, nastepnie na Białą Podlaskę. W Białej na drugim skrzyzowaniu skrecacie w lewo. Jedziecie na Konstantynów i Sarnaki. Za miejscowoscia Hrud trzeba jechac glona (na Konstantynów). Jadac prosto dojedziecie do Janowa Podlaskiego. Za Sarnakami jedziecie jak wyzej.
Gdybyscie zabladzili dzwoncie. Moj numer tel kom. 602-282-549
Mirek - 2006-08-10, 20:30
Dominik napisał/a: | Gdybyscie zabladzili dzwoncie. |
Dominik, szkoda, że na mapce obciąłeś Sarnaki i Siemiatycze na górze, była by lepsza orientacja, bo Kózek na mapach samochodowych moze nie być (nie sprawdzałem). Jakby co, to na dole widać kawałek napisu - Sarnaki - droga wiedzie w kierunku Siemiatycz, a Kózki są przy tej trasie...
Corvus - 2006-08-10, 21:01
wedle życzenia Miruniu............
Mirek - 2006-08-10, 21:19
Corvus napisał/a: | wedle życzenia Miruniu............ |
He, he, dzięki. Ja dobrze wiem gdzie są Kózki, ale zwróciłem uwagę w trosce o innych nietubylców!
Dominik - 2006-08-10, 21:55
Corvus jak mozna zapisac taka mapke jako JPG. Ja na mapa.szukacz probowalem i mi sie nie udalo. Zwasze zapisywalo tylko maly kwadrat (czesc wyswietlanej mapy).
Wadera - 2006-08-10, 22:14
Dominik napisał/a: | jak mozna zapisac taka mapke jako JPG |
zrobić zdjecie ekranu i wykadować
Corvus - 2006-08-11, 07:50
Dominik napisał/a: | Corvus jak mozna zapisac taka mapke jako JPG. Ja na mapa.szukacz probowalem i mi sie nie udalo. Zwasze zapisywalo tylko maly kwadrat (czesc wyswietlanej mapy). |
zrobić screen ekranu a potem wyciąć w programie (chociażby paincie) interesujący nas fragment.
|
|
|