To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Przyrodnicze "BOCIAN"
Wszystko związane z przyrodą

TP BOCIAN - Obóz nad Bugiem 2006

Alcedo - 2006-07-24, 15:04

Donio, jedyne co mam fajne na tej fotce to włosy :mrgreen:

ahhhh szkoda ze nie zrobiliście wcześniej obozu :P

Liduśka - przepraszam :( :P

Mirek - 2006-07-24, 16:15

Batman napisał/a:
Na mnie przeca swiat sie nie koncy

Ech, Batman, stwarzasz niepowtarzalną atmosferę!

Batman - 2006-07-24, 16:20

Mirek napisał/a:
Ehhh, Batman, stwarzasz niepowtarzalną atmosferę!

No i wole zeby tak zostalo.

Judy - 2006-07-26, 20:41

Też postaram się przyjechać, choć nie wiem, czy na cały obóz.
Jak mogłabym nie spotkać Was wszystkich w wakacje :razz:

albifrons - 2006-07-26, 23:56

Ala nie będzie, Batman się waha... To niby kto ma zapewnić rozrywkę na obozie, hę :?:
Alcedo - 2006-07-27, 06:19

albifrons napisał/a:
To niby kto ma zapewnić rozrywkę na obozie, hę :?:
buehehe, będziesz miał mase roboty :P
Batman - 2006-07-27, 11:03

albifrons napisał/a:
To niby kto ma zapewnić rozrywkę na obozie, hę

Wiesz jak sie to robi, wiec do dziela :green:

Liduśka - 2006-08-04, 10:30

Niestety ja oraz mój QX110 (Endriu) też musimy postawić ten wyjazd pod znakiem zapytania.Trochę się pozmieniało w ostatnich dniach i podejżewam, że nie pojedziemy. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dominik - 2006-08-10, 20:12

Nie no Lidka, kto bedzie pił ze mna soczek wisniowy ;) z Tropików! Musisz byc!

Dzisiaj bylem w Kozkach i rozejrzalem sie za miejscem na obozowisko. Rozbijemy sie niedaleko rezerwatu. Miejsce jesy fajne, jest sporo miejsca na rozstawienie namiotów, blisko do wody, jest łagodne zejscie z piaszczystym brzegiem do rzeki. Lokalizcje miejsca zaznaczyłem czerwona kropką. Zielonymi kropkami zaznaczyłem granice rezerwatu w ktorym bedziuemuy odkrzaczac murawy. Przypominam w Kozkach spotykamy sie 21 sierpnia (poniedzialek). Zaczbniemy jak zwykle ogniskiem o godz. 18:00. Polecam przyjechac wczesniej, tak zeby miec czas na rostawienie namiotu. No chyba ze ktos lubi roztawiac namiot po ciemku :)

Jak dojechac do Kózek.

Z Siedlec - jechac na Łosice, nastepnie na Platerów, Sarnaki i Siemiatycze (trasa na Białystok). Kózki to mała wies połozona ok 10 km na N od Sarnak. Jak bedziecie juz w Kozkach to skrecacie w prawo (wjezdzacie na droge na Mierzwice - po lewej stronie jest sklep), po przejechaniu 50 m skrecacie w lewo. Jedziecie 800 m w kierunku Bugu piaszczysta droga i jestescie na miejscu. Jak zobaczycie rosnace topole to jestescie na miejscu.

Z Warszawy (trasa E-2). Jedziecie na Siedlce, pozniej Międzyrzec Podlaski, nastepnie na Białą Podlaskę. W Białej na drugim skrzyzowaniu skrecacie w lewo. Jedziecie na Konstantynów i Sarnaki. Za miejscowoscia Hrud trzeba jechac glona (na Konstantynów). Jadac prosto dojedziecie do Janowa Podlaskiego. Za Sarnakami jedziecie jak wyzej.

Gdybyscie zabladzili dzwoncie. Moj numer tel kom. 602-282-549

Mirek - 2006-08-10, 20:30

Dominik napisał/a:
Gdybyscie zabladzili dzwoncie.

Dominik, szkoda, że na mapce obciąłeś Sarnaki i Siemiatycze na górze, była by lepsza orientacja, bo Kózek na mapach samochodowych moze nie być (nie sprawdzałem). Jakby co, to na dole widać kawałek napisu - Sarnaki - droga wiedzie w kierunku Siemiatycz, a Kózki są przy tej trasie...

Corvus - 2006-08-10, 21:01

wedle życzenia Miruniu............ ;)
Mirek - 2006-08-10, 21:19

Corvus napisał/a:
wedle życzenia Miruniu............

He, he, dzięki. Ja dobrze wiem gdzie są Kózki, ale zwróciłem uwagę w trosce o innych nietubylców!

Dominik - 2006-08-10, 21:55

Corvus jak mozna zapisac taka mapke jako JPG. Ja na mapa.szukacz probowalem i mi sie nie udalo. Zwasze zapisywalo tylko maly kwadrat (czesc wyswietlanej mapy).
Wadera - 2006-08-10, 22:14

Dominik napisał/a:
jak mozna zapisac taka mapke jako JPG

zrobić zdjecie ekranu i wykadować :green:

Corvus - 2006-08-11, 07:50

Dominik napisał/a:
Corvus jak mozna zapisac taka mapke jako JPG. Ja na mapa.szukacz probowalem i mi sie nie udalo. Zwasze zapisywalo tylko maly kwadrat (czesc wyswietlanej mapy).

zrobić screen ekranu a potem wyciąć w programie (chociażby paincie) interesujący nas fragment.